SEGUIMOS ESTANDO HASTA EL COÑO! Segona exposició al CRAI a càrrec dels alumnes del curs de comissat.

12828564_10207267038108130_1813662724118675263_o

SEGUIMOS ESTANDO HASTA EL COÑO!

De ser omeses en la història de l’art.
De les etiquetes culturals, racials i de gènere.
Dels estereotips.
Dels sous desiguals.
Del sistema que ens prostitueix.
De pertànyer a una societat forjada des d’un patriarcat arcaic.
De continuar vivint dins la desigualtat.

Seguimos estando hasta el coño! és una mostra col·lectiva on s’exposen creacions realitzades per dones que treballen des de diverses disciplines i perspectives, utilitzant l’autoedició, el fanzine i la filosofia DIY ( fes-ho tu mateix) com a mitjà d’expressió.
Semblen treballs senzills, però contenen una crítica social, política, artística…Fruit de moltes disciplines que s’uneixen per donar lloc a productes que es contaminen de diversos llenguatges.
Aquests processos artístics generen el seu propi context, com si és tractés d’una nova manera de comunicació. Allunyats dels circuits elitistes del mercat de l’art, es creen com alternativa i es construeixen canals que reflecteixen el que està passant en la societat actual.
Irreverents, originals, radicals, obres físiques plenes d’errors, objectes de culte per preservar, per tocar. Ob-jectes que sedueixen a l’espectador per la seva capacitat de provocar. El fanzine i l’autoedició utilitzats com exercici d’autogovern i alliberació dins del panorama contemporani.
A la mostra es treballa el símil entre fanzine i dona. És una manera d’atorgar valor ambdues . La nostra intenció no és cap altre que la de crear un espai de trobada i reflexió al voltant d’aquestes manifestacions artístiques que són eines necessàries i alliberadores.

Exposició comissariada per:

ALMA MEGÍAS

ANNA BERENGUER

TERESA FONOLL

Inauguració:

8 de Març a les 19 hores.

Del dia 8 fins  22 de març.