Lo Pati – Centre d’Art. Un concert d’Albert Pla inaugura Strobe

Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Un concert d'Albert Pla inaugura Strobe

L’irreverent cantautor obrirà la desena edició de Strobe, que enguany aborda humor i desinhibició

Lo polifacètic artista Albert Pla obrirà enguany la desena edició del festival de Vídeo i Art Digital Strobe, un projecte de Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre dirigit pel comissari i gestor cultural Blai Mesa. Pla portarà a Amposta el seu espectacle A pleno pulmón, una proposta amb una poètica inusual “devastadora” i “electritzant” on les cançons s’emmarquen en històries que poden ser tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i a l’hora surrealistes, on lo botxí pot ser també víctima, la calma s’acaba convertint en tempesta o la comèdia en tragèdia. I és que la línia que separa el bé del mal, lo blanc del negre o allò que és positiu d’allò que és negatiu és molt fina.

L’obra de Pla encaixa molt bé en la temàtica de Strobe que enguany, per tercer any consecutiu i tancant la trilogia iniciada el 2014, aborda el tema de l’humor. Així, si en les dos edicions passades se tractaca des del punt de vista de la sàtira i el de la incongruència, ara ho fa des del punt de vista de la desinhibició. L’humor negre com una mena d’alliberament de la censura i l’autocensura: un estat que lliga molt bé amb lo propi tarannà i irreverència d’Albert Pla

La inauguració tindrà lloc l’11 de març ales 20:00, i les entrades ja estan a la venda a través de la nostra pàgina de Facebook i ticketea.com, al preu de 12 euros més despeses de gestió.