Convocatòria residències artístiques Eufònic 2016

5704f4f32ab02

Convocatòria intenacional dirigida a creadors residents a la Unió Europea que vulguen realitzar un treball de recerca en residència durant l’estiu 2016

La residència Eufònic 2016, convocada per Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre i Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre va dirigida a acollir projectes de vídeo i música experimentals i arts visuals i sonores relacionats amb lo paisatge visual i sonor del Delta de l’Ebre.

La convocatòria és internacional, i els destinataris són creadors residents a qualsevol estat membre de la Unió Europea. L’objectiu de la residència és oferir a l’artista les condicions d’espai i concentració adients per la seua recerca, així com disposar de l’abast natural del Delta de l’Ebre. Lo resultat de la recerca se presentarà dins Eufònic – Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre (de l’1 al 4 de setembre de 2016 a Sant Carles de la Ràpita, Amposta i altres poblacions i espais naturals de les Terres de l’Ebre); i dins Eufònic Urbà (del 2 al 12 de febrer de 2017 a Arts Santa Mònica, Barcelona). La data límit per presentar-se és lo 12 de maig de 2016.